• Ten Haaf & Bakker
  • Ten Haaf & Bakker
  • Ten Haaf & Bakker

Onderzoek Alkmaarderhout

maart 2014

Onderzoek Alkmaarderhout

De gemeente Alkmaar gaf ons in maart 2014 opdracht tot het uitvoeren van onderzoek in de Alkmaarderhout. Het gaat om de vervolgmonitoring van de ontwikkeling van Klimop in bomen en op de bodem en naar de relatie tussen de ontwikkeling van klimop en stinzenplanten. Eerder voerden we deze monitoring al uit in 2007, 2009 en 2011.
Verder kregen we opdracht tot het uitvoeren van een evaluatie van het tot nu toe gevoerde beheer. Deze evaluatie zal worden uitgevoerd i.s.m. de projectgroep Alkmaarderhout, waarin o.a. bewonersverenigingen en natuurgroepen vertegenwoordigd zijn.
Zowel het monitoringsonderzoek, als de beheerevaluatie, zijn een voorbereiding op het nieuw op te stellen beheerplan. Het huidige beheerplan zal in 2016 aflopen.

< Terug naar overzicht

Nieuws

Onderzoek Alkmaarderhout

De gemeente Alkmaar gaf ons in maart 2014 opdracht tot het uitvoeren van onderzoek in de Alkmaarderhout. Het gaat om de vervolgmonitoring van de ontwikkeling van Klimop in bomen en op de bodem en naar de relatie tussen de ontwikkeling van klimop en stinzenplanten. Eerder voerden we deze...

lees verder >

Adres

Ten Haaf & Bakker
Scholeksterstraat 23
1873 HM Groet

Contact

t. 072 5151467
e. info@tenhaafenbakker.nl


© Bureau Ten Haaf & Bakker, Ecologie en Advies